InventoryStacks - İstediğin Eşyayı İstediğin Kadar Stackle! 🎒
Selamlar 👋
Baya uzun süre sonra yine ben eskiden sunucumda "keşke şu itemler 64 den fazla olsa" diyodum. Özellikle potion, bucket, totem falan envanteri gereksiz dolduruyodu. Biraz araştırınca yeni çıkmıs önceden yoktu InventoryStacks e denk geldim ve baya hoşuma gitti.
Plugin sayesinde istediğiniz iteme istediğiniz stack miktarını verebiliyorsunuz. Kılıç olur, yemek olur, potion olur farketmiyor.
Hatta isterseniz tüm oyunun stack limitini tek ayarla değiştirebiliyosunuz.
Neler var?
Her item için ayrı stack limiti ayarlayabiliyorsunuz.
İsterseniz tüm itemleri tek ayarla değiştirip bazılarını hariç bırakabiliyosunuz.
Yere düşen itemler otomatik birleşiyor. Bu sayede hem görüntü kirliliği azalıyor hemde sunucu daha rahat çalışıyor.
Paper, Spigot, Purpur ve Folia destekliyor.
Geyser kullananlar içinde sorunsuz çalışıyor, Bedrock oyuncularıda sıkıntısız kullanabiliyor.
Yeni sürümlerde oluşan stack olaylarını da kendi içinde hallediyo.

Komutlar
/stack
Envanterindeki itemleri tek tıkla düzenler.
/stacks reload
Configi yeniden yükler.
Yetkiler
STACKS.*STACKS.RELOADSTACKS.COMMANDSTACKS.USE
Kurulumu çok basit zaten config dosyasını açıp istediğin itemlerin miktarını yazman yeterli. Çok fazla uğraştırmıyor.
Sürekli potion, bucket, ender pearl taşıyan oyuncular içinde güzel oluyor. Birde yere düşen itemlerin birleşmesi TPS açısından beklediğimden daha faydalı.
Kısacası envanter olayını biraz daha özgür yapmak istiyosanız kesinlikle denemenizi öneririm. Küçük gibi duruyo ama kullanınca farkını hissediyosunuz. 🙂
Spigot