Merhaba Değerli Forum Üyeleri
Bugün Minecraft Sunucunuza Yapacağınız Website için paralı ve bedava alternatiflerini değerlendireceğiz.
Minecraft Sunucunuz için gerek sunucunuzun tanıtımı gerek mağazanız için bir websiteye ihtiyaç duyarsınız.
Burada ise hazır website scriptleri devreye giriyor.
Eğer Bütçemiz varsa paralı scriptleri görelim;
LeaderOS: Türkiye piyasasının bir numaralı hakimi modüler yapısı ve temaları ve işlevselliği ile öne çıkıyor.Fakat başlangıç için pahalı kaçabilir.
Minexon: Minexon fiyat olarak uygun olması ile öne çıkıyor ve bir numaralı LeaderOS rakibi çok fazla özellik sağlıyor fakat Minexon destek olarak zayıf kalıyor.
CrafterCMS: Crafter yeni bir alternatif olarak çıktı çok fazla kullanılmıyor fakat bir seçenek olarak değerlendirilebilir mobil uygulama ile yönetim olarak öne çıkıyor.
Bütçemiz Yoksa Ne yapacağız?
eğer bütçemiz yok ise açık kaynaklı alternatiflere yönelmemiz lazım.
NamelessMC: NamelessMC özelleştirmeye açık bir yazılım modüler bir yapıda ve bedavaya güzel temalar sunuluyor fakat türk ödeme altyapısı bakımından zayıf kalıyor.

Azurium: Azurium Modern açık kaynaklı çok fazla özelliğe ev sahipliği yapan bir yazılım Türk ödeme altyapısı konusunda türkler tarafından geliştirilen modüller kullanılabilir be kesin denerdim bakmanızı öneririm.

Özetle Minecraft Sunucu Websitesi için kullanabileveğiniz scriptleri listeledim umarım yararım dokunmuştur aşağıda istediğiniz soruları sorabilirsiniz fikir alışverişi yapabiliriz