📢 Para Ödüllü Konu Açma Etkinliği Başladı! 🎉
Forumumuzu daha aktif ve kaliteli hâle getirmek için Para Ödüllü Konu Açma Etkinliğimizi başlatıyoruz!
Kaliteli, özgün ve kurallara uygun olarak açılan konular değerlendirmeye alınacak; başarılı içerik sahipleri, konu kalitesine göre nakit ödül kazanacaktır.
📌 Bu etkinlik yalnızca Minecraft Genel ve Minecraft Sunucu Yardım kategorilerinde açılan konular için geçerlidir.
Etkinliğe katılmak için bu konu altına "Katılıyorum" yazmanız yeterlidir.
Etkinliğe katılan kişiler Forumumuzda bulunan Destek bölümünden ödüllerini teslim almak için destek talebi oluşturmaları yeterlidir.
📜 Etkinlik Kuralları
Konular tamamen özgün olmalı, kopya içerikler kabul edilmeyecektir.
Konu içeriği en az 300 karakter olmalıdır.
Açılan her konuda, konuyla ilgili en az 2 görsel bulunmalıdır.
Konuya, içeriği en iyi anlatan en az 3 etiket eklenmelidir.
mc-forum, mc-f, mcforum, minecraft, mctr -> etiketleri konuda olmak zorunludur.
Forum kurallarına aykırı paylaşımlar etkinlik dışında bırakılır.
Mümkün olduğunca forumumuzda daha önce açılmamış konular tercih edilmelidir.
Açılacak konular; internette özellikle Türkçe kaynaklarda çok az bilgi bulunan veya hiç Türkçe içeriği olmayan niş konulardan seçilmelidir. Yabancı kaynaklardaki faydalı bilgiler özgün şekilde Türkçeye kazandırılmalıdır.
Herkesin bildiği temel bilgiler yerine, araştırma gerektiren ve okuyucuya yeni bilgiler kazandıran içerikler hazırlanmalıdır.
Konu açmadan önce forumda benzer bir içerik olup olmadığı mutlaka kontrol edilmelidir.
Yapay zekâ ile hazırlanan içerikler doğrudan kopyalanmamalı; düzenlenmeli, doğrulanmalı ve özgün hâle getirilmelidir.
Kısa, yüzeysel, alakasız veya yalnızca ödül almak amacıyla hazırlanmış konular kabul edilmeyecektir.
Yönetim ekibi gerekli gördüğü durumlarda içerikleri reddetme veya düzenleme talep etme hakkını saklı tutar.
💰 Ödül Sistemi
Kurallara uygun olarak açılan ve onaylanan her konu için 25₺ ödül verilecektir.
Açılan konu; tamamen niş, özellikle Türkçe kaynaklarda çok az bulunan, araştırma gerektiren ve yüksek kaliteye sahip bir içerik ise 40₺ ödül verilecektir.
40₺ Niş Konu Ödülü, tamamen yönetim ekibinin değerlendirmesi sonucunda verilir. Her konu bu ödüle uygun görülmeyebilir.
(Niş, belirli bir alana odaklanan, az kişinin bildiği veya az içerik üretilmiş özel konular anlamına gelir.)
📅 Etkinlik Tarihleri
Başlangıç: 23.07.2026
Bitiş: 23.08.2026
Not: Etkinlik bitiş tarihi, etkinliğin ilerleyişine göre uzatılabilir veya erken sonlandırılabilir. Böyle bir durumda forum üzerinden duyuru yapılacaktır. Ayrıca etkinlik başlamadan önce açılmış konular bu etkinliğe dahil değildir.
Kaliteli içeriklerinizle forumumuza katkı sağlayacak tüm üyelerimize şimdiden teşekkür eder, herkese bol şans dileriz! 🚀