Hepinize selamlar değerli forum sakinleri!
Tombik Craft olarak resmi olarak açılıcak 3 oyun modumuz olan
Faction
Tek Blok Skyblock
Survival
Oyun modlarımız için tecrübeli kendini ve sunucumuzu bir üst seviyeye taşıyacak insanlar arıyoruz.
Aradığımız yetkili rolleri şunlardır:
➢ Rehber
➢ Moderator / AAC
➢ Mimar
➢ Destek Ekibi
➢ İçerik Üreticisi
Herkes hangi rolun hangi işler ile meşgul olduğunu ve ne kadar zaman ayırması gerektiğini vs. bunlara hemen hemen hakimdir diye düşünüyorum.
Bizim beklentilerimiz şu kadar aktif olun bu kadar aktif olun şu kadar seste kalın değildir.
Sonuç itibari ile burası tam zamanlı bir iş değil eğlence için yapılmış bir oyunun sunucusudur.
Fazla resmi kasıntı olmamıza gerek olduğunu düşünmüyorum yetkili kadromuz arasında. Tabi bu durum saygı sınırlarını aşacak duruma gelmeyecek durum için söz konusudur.
Gelelim bizim sizlerden beklentilerimize.
Sunucuyu eleştirmeniz arkadaşlar önceliğimiz budur sunucumuzu bir ileriye taşıyacak evet oyuncular fakat oyuncular maalesef bunun arka tarafını pek bilmiyor bu yüzden yetkili olarak başvurucak arkadaşlarımızdan beklediğimiz en büyük şey budur bizleri eleştirin lütfen.
Diğer bir beklentimiz şudur sunucumuza gelen her oyuncuya yardımcı olmak ve oyunu sabırla ve saygı ile öğretmek. Sunucumuza eklediğimiz bir çok yenilikçi sistem biraz öğrenmesi zahmetli. Zaman alabiliyor yetkili kadromuzdan beklentilerimiz oyuncularımıza bu konuda destek olmalarıdır.
Maaş veya ücret ile sizlere şu anlık bir katkıda bulunamayacağız arkadaşlar lütfen bu yazıyı dikkate alınız.
Sunucu içerisinde sizde yan bir hesap kurup oyunları deneyimleyebilirsiniz. bu en büyük hakkınız kurucu olarak ben bile ara sıra oyunu geliştirmekten çok oynama dürtüleri ile karşılaşabiliyorum. Buradaki sınır sizlerin yan hesaplarınız ile yetkili hesabınız arasındaki sınırdır arkadaşlar. Bunlara dikkat edicek olgunlağa sahip olmasını beklerizi
Başvurular ve detaylı bilgi için:
Kişisel discord adresim: trodos0